Afișez 1 - 12 din 15 rezultate

Kit H24 Sportivi Herbalife

717.00lei755.00leipachet
Kit H24 Sportivi Alege KIT-ul H24 Herbalife potrivit pentru antrenamentul tau! Poti alege dintre KIT-ul cu Rebuild Endurance sau cel cu Rebuild Strength.

Mic Dejun Echilibrat – Pachet Avansat

704.00leibuc
Mic Dejun Echilibrat - Pachet Avansat este cea mai importantă masă a zilei, dar uneori pur şi simplu nu ai timp dimineaţa pentru a pregăti o masă variată şi echilibrată. Herbalife formula 1 este uşor de preparat, delicios şi plin de nutrientii necesari, Micul Dejun Sănătos de la Herbalife este o alternativă nutritivă şi convenabilă, atunci când timpul este foarte scurt.  

Mic Dejun Echilibrat – Pachet Complet

949.00leipachet
Pentru a facilita alegerea dumneavoastra Herbalife a creat programe pentru slabit. Mic Dejun Echilibrat - Pachet Complet este un program de slabire si mentinere. Programele pentru slabire sunt concepute in functie de nevoile dumneavoastra.  

Mic Dejun Echilibrat – Pachet Ideal Herbalife

769.00leipachet
Mic Dejun Echilibrat - Pachet Ideal Herbalife Pentru a facilita alegerea dumneavoastra Herbalife a creat pachete pentru slabit. Pachetele pentru slabire sunt concepute in functie de nevoile dumneavoastra.  

Mic Dejun Echilibrat – Pachet Mini Herbalife

529.00leipachet
Mic Dejun Echilibrat - Pachet Mini Herbalife Pentru a facilita alegerea dumneavoastra Herbalife a creat programe pentru slabit. Programele pentru slabire sunt concepute in functie de nevoile dumneavoastra.  

Mic Dejun Echilibrat – Pachet Standard Herbalife

589.00leip
Mic Dejun Echilibrat - Pachet Standard Herbalife Pentru a facilita alegerea dumneavoastra Herbalife a creat programe pentru slabit. Programele pentru slabire sunt concepute in functie de nevoile dumneavoastra.  

NOU Mic Dejun Ideal

429.00leipachet
NOU Mic Dejun Ideal iti la dispoziție un flux continuu de energie, spre deosebire de puseurile de scurtă durată pe care ți le oferă alimentele pline de zaharuri.

Program 90 zile – Eliminare Celulita

888.00leibuc
Program 90 zile - Eliminare Celulita este programul ideal pentru eliminarea celulitei. Acest program Herbalife este pentru o perioada de 90 de zile.  

Program de Slabire – Pachet Ideal

944.00leibuc
Program de Slabire - Pachet Ideal Acest program de slabit Herbalife, care va ofera nutritia celulara Herbalife, va ofera o mana de ajutor pentru a pierde surplusul de kilograme nedorite , bineinteles alaturi de un stil alimentar echilibrat si sanatos.  

Program de Slabire – Pachet Initiere Herbalife

749.00leipachet
Herbalife produse pentru primele saptamani de control al greutatii corpului cu Microbiotic Max. Pachet de produse Herbalife format din Formula 1 un inlocuitor avansat de masa, PDM pudra pentru gustari proteice, Microbiotic Max pliculete cu prebiotice, Formula 2 tablete cu vitamine si minerale pentru nevoi specifice ale femeilor si ale barbatilor.

Program H24 Sportivi Rebuild Endurance

978.00leibuc
Herbalife - Programul H24 Sportivi Rebuild Endurance se adreseaza celor care doresc o recuperare rapida si o refacere a masei musculare. Programul H24 Sportivi Rebuild Endurance folosit dupa si in timpul antrenamentului. Pentru alergătorii de maraton, cicliști, fotbaliști, sportivi de triatlon.

Program H24 Sportivi Rebuild Strenght

940.00leibuc
Program H24 Sportivi Rebuild Strenght contribuie la creșterea și susținerea masei musculare și recuperare. Pentru cei care ridică greutăți la sală, sportivi, după un antrenament intensiv, fotbaliști care vor să își dezvolte masa musculară. Program H24 Sportivi Rebuild Strenghtspecial pentru persoane care au nevoie de un aport ridicat de proteine.