Afișez 1 - 12 din 21 de rezultate

Active Mind Complex Herbalife 60 de capsule

217.00leibuc
Îmbunătățește-ți performanța mentală* și păstrează controlul asupra sarcinilor zilnice, chiar și în cele mai agitate zile. Active Mind Complex Herbalife este formulat cu un ingredient din mentă patentat, ce oferă multe beneficii.

Batoane Proteice H24 Achieve

98.00leicutie
Batoane Proteice H24 Achieve sunt o alternativă de gustare super convenabilă, post-antrenament care te ajută să crești aportul zilnic de proteine.  

Bautura Concentrata Herbal Aloe – 473 ml

176.00leibuc
Bautura Concentrata Herbal Aloe este o băutură ce conţine suc de aloe vera, fără adaos de zahăr, cu un gust tropical răcoritor.

Beta Heart Herbalife – 230g

230.00leibuc
Beta Heart Herbalife este o pudră nutritivă cu aromă de vanilie ce conține ingredientul cheie OatWell beta-glucan din ovăz.  

Ceai Instant Herbalife pe Bază de Plante

171.00lei245.00leibuc
Ceai Instant Herbalife pe Bază de Plante este o băutură revigorantă cu puţine calorii, cu infuzie de ceai verde şi negru

Fibre din mar si ovaz – 204g

176.00leibuc
Fibre din mar si ovaz te poate ajuta sa atingi necesarul zilnic recomandat de fibre, adica 25g de fibre pe zi pentru adulti.  

Formula 3 Pudră Proteică Personalizată – 240g

155.00leibuc
Pudra Proteică Personalizată Formula 3 este o bogată sursă de proteine din zer şi soia, care ajută la creşterea masei musculare slabe şi păstrează sănătatea oaselor.  

Herbalife Cell Activator – Activator Celular

124.00leibuc
Herbalife Cell Activator - Activator Celular este o formulă specială, care îi oferă organismului vitamine B (B1, B2 și B6), plus minerale esenţiale, mangan și cupru, pentru un metabolism energetic normal, precum și zinc pentru metabolizarea normală a carbohidraţilor.  

Herbalife Collagen Skin Booster – 171g

296.00leibuc
Herbalife Collagen Skin Booster este nutriția specializata pentru pielea ta cu un conținut ridicat de vitamine si minerale esențiale, conținut ridicat de vitamina A (sub forma de beta-caroten), vit. C si vit. E, niacina ( vitamina B3 ) si biotina vit. B7 sau vit. H.  

Herbalife Phyto Complete – 60 tablete

289.00leibuc
Phyto Complete muncește din greu în timp ce îți desfășori activitățile zilnice. Este formulat cu atenție cu Fiit-NS™, un ingredient studiat științific, ce oferă multe beneficii.  

Herbalifeline Max Omega 3

153.00leicutie
Herbalifeline Max este un supliment alimentar cu amestec exclusiv de uleiuri de pește Omega-3 din surse sustenabile. Herbalifeline Max conține doi acizi grași esențiali EPA (acid eicosapentaenoic) și DHA (acid docosahexaenoic).  

High Protein Iced Coffee Latte Macchiato – 308g

253.00leibuc
High Protein Iced Coffee Latte Macchiato este un amestec special de boabe de cafea 100% Robusta espresso și conține 15g de proteine din zer, cu un gust autentic și îndrăzneț, care nu îți va compromite obiectivele nutriționale.