Info

Colagen Skin – VERISOL®P

Peptidele de colagen funcționează prin stimularea metabolismului pielii din interior. Colagenul este vital pentru elasticitatea pielii.

VERISOL®P REDUCE RIDURILE DIN JURUL OCHILOR ȘI ÎMBUNĂTĂȚEȘTE ELASTICITATEA PIELII. Colagen Skin - VERISOL®P

La 20 de ani, cantitatea de colagen pe care corpul nostru o produce poate începe să scadă (2) la o rată estimată de 1% din pielea noastră, în fiecare an (3-4). Aceasta înseamnă că structura celulelor pielii noastre începe să slăbească, ceea ce are ca rezultat semne vizibile de îmbătrânire, cum ar fi ridurile, uscăciunea și pierderea elasticității pielii noastre (10).

Colagenul este vital pentru elasticitatea pielii. Acesta poate fi foarte afectat de factori endogeni și de mediu, cum ar fi îmbătrânirea (2-5), radiațiile UV (6), poluarea (7), fumatul (8) și alimentația nesănătoasă (9).

Recent, peptidele de colagen au câștigat o reputație pentru capacitatea lor de a influența pozitiv metabolismul colagenului uman (11-13).

Recent, peptidele de colagen au câștigat o reputație pentru capacitatea lor de a influența pozitiv metabolismul colagenului uman (11-13).
Recent, peptidele de colagen au câștigat o reputație pentru capacitatea lor de a influența pozitiv metabolismul colagenului uman (11-13).

CE ESTE Colagen Skin - VERISOL®P?

VERISOL®P este alcătuit din peptide de colagen pure, naturale, care au fost special dezvoltate și dovedite științific că oferă cea mai înaltă eficacitate posibilă în pielea umană, rezultatele fiind vizibile imediat după 4 săptămâni (14,16). Peptidele de colagen funcționează prin stimularea metabolismului pielii din interior (16). Consumatorii care ingerează VERISOL®P pot avea o piele vizibil mai netedă (14,15) cu o reducere a profunzimii ridurilor din jurul ochilor (16) și o elasticitate îmbunătățită a pielii (14). Alte efecte pozitive ale VERISOL®P includ îmbunătățirea structurii suprafeței pielii, reducerea celulitei (15) și creșterea mai rapidă a unghiilor, consumatorii spunând că unghiile lor s-au exfoliat mai puțin (17).

Atunci când sunt consumate în mod regulat, peptidele de colagen VERISOL®P pot reduce vizibil profunzimea ridurilor din jurul ochilor (16) și pot îmbunătăți elasticitatea pielii (14), pe măsură ce pielea începe să capete tonus și fermitate. Acest efect nu poate fi atins cu niciun produs local de îngrijire a pielii, deoarece acestea pot ajunge doar la straturile exterioare ale pielii (18) – chiar și efectele celor mai scumpe creme de față sunt de scurtă durată.

Atunci când sunt consumate în mod regulat, peptidele de colagen VERISOL®P pot reduce vizibil profunzimea ridurilor din jurul ochilor (16) și pot îmbunătăți elasticitatea pielii (14)
pudra de colagen

TIPURI DE COLAGEN

Există 3 tipuri proeminente de colagen: I, II și III (1). Colagenul I și III sunt principalele tipuri de colagen din piele (1). Colagenul II este în principal baza cartilajului (2), ceea ce face articulațiile mai ușor de mișcat. VERISOL®P a fost derivat din peptide obținute din colagen de tip I și III (3,5).

  • etichetă curată
  • alimente foarte digerabile
  • proteine non-alergice
  • dovada științifică
Există 3 tipuri proeminente de colagen: I, II și III (1)
molecule de colagen

BENEFICII

Unele dintre beneficiile cheie observate după 4 săptămâni de consum al VERISOL®P au fost:

  • Îmbunătățiri ale elasticității pielii (14)
  • Reducerea (16) ridurilor
  • Întârzieri în semnele vizibile ale îmbătrânirii pielii (14,16)
  • Reducerea semnelor vizibile de celulită după 3 luni
Unele dintre beneficiile cheie observate după 4 săptămâni de consum al VERISOL®P
frumusetea din interior

CUM FUNCȚIONEAZĂ Colagen Skin - VERISOL®P?

Cum reușesc peptidele de colagen să ducă la toate beneficiile de mai sus? Pentru a înțelege mai bine colagenul și cum îi putem culege beneficiile, trebuie să-l privim la microscop ca pe o moleculă.

Colagenul natural este format din lanțuri care conțin fiecare aproximativ 1000 de aminoacizi. Aceste lanțuri se înfășoară unul în jurul celuilalt ca o spirală pentru a forma o structură triplă helix (19). Această structură solidă este ceea ce face colagenul o proteină puternică, sigură și flexibilă (19).

Corpul nostru produce colagen în mod natural, dar în timp, metabolismul nostru devine mai lent și producția de colagen începe să încetinească. Când ne gândim la îmbătrânirea pielii, mulți dintre noi cred că aceasta se întâmplă mai târziu în viață. Cu toate acestea, procesul începe mult mai devreme decât credem și este bine stabilit până la jumătatea vârstei de 20 de ani (2,21).

După vârsta de 45 de ani, aceste modificări ale pielii accelerează. Un studiu a constatat că în primii 15-18 ani după menopauză, colagenul din piele începe să scadă cu 2,1% pe an, în timp ce grosimea pielii noastre se poate reduce cu o rată medie de 1,13% pe an (28).

Îmbătrânirea pielii, de pe față, este cauzată de o reducere a elasticității pielii. Se crede că elasticitatea pielii scade cu 0,55% pe an după vârsta de cincizeci de ani (30), ceea ce are ca rezultat deteriorarea calității pielii și creșterea ridurilor.

REZULTATE ÎNAINTE ȘI DUPĂ

VERISOL®P – poate crește elasticitatea pielii și reduce ridurile în doar 4 săptămâni.

DOVEDIT ȘTIINȚIFIC

  • Numeroase studii clinice au investigat potențialul VERISOL®P
  • Studii dublu-orb, randomizate, controlate cu placebo (din 2011 până în 2015), cu un total de 288 de participanți, au studiat beneficiile suplimentării cu VERISOL®P asupra pielii
VERISOL®P – poate crește elasticitatea pielii și reduce ridurile în doar 4 săptămâni.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *