DISCLAIMER

Rezultatele privind pierderea in greutate ilustrate pe acest site nu reprezinta rezultate medii sau statistice ale administrarii suplimentului alimentar promovat. Va sunt prezentate cazuri particulare.Pentru obtinerea rezultatelor descrise este posibil sa fi contribuit si factori aditionali, precum o dieta echilibrata si/sau exercitiile fizice. Rezultatele medii de pierdere in greutate nu au fost cuprinse intr-un studiu stiintific realizat pe un esantion reprezentativ. Astfel nu se poate stabili statistic o valoare medie de pierdere in greutate.
Rezultatele de pierdere in greutate obtinute pot varia de la persoana la persoana.

Disclaimer

General
Produsele nutritionale Herbalife nu sunt menite sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna boli. Este normal ca un organism hranit zilnic cu nutritia necesara sa aiba o stare generala buna.

Rezultate
Toate rezultatele de controlul greutatii prezentate sunt reale, adevarate si pot fi verificate. Persoanele au obtinut rezultate de slabire folosind produse Herbalife si nu prin alte metode. Rezultatele prezentate nu sunt unele standard.

Utilizare
Produsele Herbalife achizitionate sunt insotite de informatii. Informatiile sunt detaliate referitoare la modalitatea de consum pentru a obtine rezultate optime in programele de controlul greutatii. Cele mai bune reultate se obtin prin combinarea programelor de control al greutatii. La care se adauga o dieta sanatoasa si echilibrata din punct de vedere caloric si activitate fizica moderata. Dupa atingerea rezultatului dorit este necesara o perioada de mentinere egala in timp cu programul de control al greutatii, dar nu mai mica de trei luni. Programul de mentinere consta in inlocuirea shake-ului nutritiv de seara cu o masa traditionala sanatoasa. Masa trebuie sa fie echilibrata din punct de vedere caloric. Persoanele care dupa un program de slabire adopta obiceiuri alimentare defectuoase prezinta riscul de a creste din nou in greutate.
Produsele Herbalife respecta legea etichetei si a megadozajului. Eventualele contraindicatii sunt prezentate pe eticheta.
Produsele Herbalife sunt destinate persoanelor adulte si sunt etichetate în consecinta. In acest moment Herbalife nu comercializează o gama de produse destinate copiilor. Produsele existente nu se pot achizitiona in vederea utilizării lor de catre copii. Exceptie fac cazurile in care exista o recomandare medicala din partea medicului.produsele se vor administra doar sub supravegherea acestuia.

Disclaimer.

Garantia
Herbalife garanteaza calitatea produselor Herbalife. Produsele sunt fabricate la cele mai inalte standarde de prospetime si puritate pentru intrebuintarea acestora de catre clienti. Suntem convinsi ca produsele vor fi considerate satisfacatoare din toate punctele de vedere de catre clientii nostrii. Totusi, daca dintr-un motiv anume, un client nu este pe deplin satisfacut de oricare produs Herbalife achizitionat, acesta poate solicita vanzatorului o restituire a sumei platite pentru acel produs in termen de 30 de zile de la data la care a primit produsul.
Aceasta grantie nu se aplica in cazul produselor distruse intentionat sau folosite incorect.

Boli grave si Afectiuni
Persoanele care sufera de boli sau afectiuni vor respecta cu prioritate indicatiile medicului curant referitoare la utilizarea produselor Herbalife.

Disclaimer.