Info

Formula 1 Express Baton Nutritional

Formula 1 Express Baton Nutritional

Gama noastră de produse a fost concepută pentru a te sprijini în atingerea obiectivelor tale de nutriție – indiferent cât de simple sau complexe ar fi acestea. Fie că dorești să atingi greutatea sănătoasă ideală, fie că ești un sportiv care se străduiește să își îmbunătățească performanțele, suntem aici pentru a te ajuta.

Fă cunoștință cu gama noastră de produse și descoperă chiar azi shake-urile noastre proteice, suplimentele nutritive, produsele pentru hidratare și cele pentru nutriție sportivă, precum și multe altele. Fă un prim pas spre cea mai bună versiune a ta. Începe călătoria chiar azi.

Gama noastră de produse a fost concepută pentru a te sprijini în atingerea obiectivelor tale de nutriție – indiferent cât de simple sau complexe ar fi acestea. Fie că dorești să atingi greutatea sănătoasă ideală, fie că ești un sportiv care se străduiește să își îmbunătățească performanțele, suntem aici pentru a te ajuta. Fă cunoștință cu gama noastră de produse și descoperă chiar azi shake-urile noastre proteice, suplimentele nutritive, produsele pentru hidratare și cele pentru nutriție sportivă, precum și multe altele. Fă un prim pas spre cea mai bună versiune a ta. Începe călătoria chiar azi.

Formula 1 Express Baton Nutritional

Nu ratezi niciodată o masă, cu  Formula 1 Express Baton Nutritional, o masă sănătoasă ideală oriunde te-ai afla, cu o aromă irezistibilă de ciocolată neagră. Această masă completă din punct de vedere nutrițional este bogată în proteine și fibre și conține 25 de vitamine și minerale.

Acest baton înlocuitor de masa te va ajuta să îți atingi obiectivele – oriunde te-ai afla.

Batoanele Formula 1 Express sunt potrivite pentru vegetarieni și perfecte pentru oricine urmează o dietă cu un conținut caloric controlat și care dorește să înlocuiască o masă cu un baton convenabil și gustos, care conține doar 207 kcal.

Batoanele Formula 1 Express sunt potrivite pentru vegetarieni și perfecte pentru oricine urmează o dietă cu un conținut caloric controlat și care dorește să înlocuiască o masă cu un baton convenabil și gustos, care conține doar 207 kcal.

Formula 1 Express Baton Nutritional

Disponibile acum, într-o nouă aromă și cu o textură îmbunătățită, Batoanele Formula 1 Express conțin o combinație delicioasă de chipsuri de ciocolată și chipsuri crocante de soia, învelite în ciocolată, totul într-un baton nutritiv.

Cutia conține 7 batoane, ambalate individual - gustarea perfectă pentru atunci când ești în deplasare.

Formula 1 Express baton nutritional sunt potrivite pentru vegetarieni și perfecte pentru oricine urmează o dietă cu un conținut caloric controlat și care dorește să înlocuiască o masă cu un baton.

Formula 1 Express Baton Nutritional

BENEFICII ȘI CARACTERISTICI CHEIE :

Masă completă din punct de vedere nutrițional
Conține 25 de vitamine și minerale
Bogat în proteine, cu 13 g per baton, pentru a ajuta la construirea masei musculare
Bogat în fibre, cu 7 g per baton, reprezentând 28 % din aportul zilnic recomandat de fibre*
Conține fibre Promitor®
Potrivit pentru vegetarieni
Nu conține coloranți sau îndulcitori artificiali
Un baton delicios, cu aromă și textură îmbunătățite
Perfect pentru atunci când ești în mișcare

Bogat în proteine, cu 13 g per baton, pentru a ajuta la construirea masei musculare Bogat în fibre, cu 7 g per baton, reprezentând 28 % din aportul zilnic recomandat de fibre*

Mod de utilizare:

Bucură-te în fiecare zi de o masă nutritivă cu batoanele Formula 1 Express.

Include acest produs într-o dietă echilibrată și variată, ca parte a unui stil de viață sănătos și activ.

 

*Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară (EFSA) pentru produse dietetice, nutriție și alergii (NDA) EFSA Journal 2010; 8(3), 1462.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *