Info

Herbalife Formula 1 Express (F1)

Herbalife Formula 1 Express (F1) – Baton Healthy Meal, masa sanatoasa atunci cand "nu mai aveti timp pentru nimic"?

Daca sunteti o persoana foarte ocupata, aceasta nu va mai putea fi o scuza pentru faptul ca sa va alimentati nesanatos! "Shaorma" sau "merdeneaua" de la coltul strazi nu reprezinta o solutie corecta in alimentatia dumneavoastra.

Dar ce ziceti de Herbalife Formula 1 Express (F1) – Baton Healthy Meal, masa sanatoasa atunci cand "nu mai aveti timp pentru nimic"?

Special pentru Dvs. Herbalife a creat Formula 1 Express ! Gustos si Avantajos

Beneficiile principale:
- Substante nutritive echilibrate pentru o masa completa si sanatoasa
- Bogat in fibre, pentru aport de energie si pentru senzatie de satietate
- Doar 207 calorii pentru fiecare baton!
- Indice Glicemic scazut
- Potrivit pentru vegetarieni

Asigurati-va ca aveti la indemana acest baton delicios. Asa veti avea certitudinea ca primiti intotdeauna nutritia de care aveti nevoie.
Batonul Herbalife Formula 1 Express Healty Meal va asigura substantele nutritive esentiale, necesare pentru o masa sanatoasa ” in miscare.
Contine vitamine si minerale care va ajuta sa atingeti dozele zilnice recomandate

De ce aveti nevoie de el?
In momentul in care incercati sa slabiti sau sa va mentineti greutatea este important sa pastrati o dieta echilibrata din punct de vedere nutritional, lucru care poate fi dificil in cazul in care nu dispuneti de solutii comode , convenabile si gustoase. Un produs alimentar sanatos ca Batonul Herbalife Formula 1 Express va ajuta sa aveti un aport caloric redus pentru a evita sa acumulati si in acelasi timp va asigura vitaminele si mineralele esentiale , carbohidrati si proteine pentru a avea energie si pentru a va ajuta sa aveti o senzatie de satietate pentru mai mult timp.

Daca il consumati cu o cantitate suficienta de apa va veti asigura o masa bogata in substante nutritive.

Disponibil cu o aroma delicioasa si crocanta de ciocolata, reprezinta solutia tentanta pentru a evita optiunile cu continut ridicat de calorii in timp ce sunteti in "miscare".

Articole asemanatoare