Info

HERBALIFE HAPPY VALENTIN-S DAY

HERBALIFE HAPPY VALENTIN-S DAY Dragostea adevarată începe cu #IubireaDeSine. Cum ar fi să faci mici gesturi de iubire față de tine?

HERBALIFE HAPPY VALENTIN-S DAY

Dragostea adevarată începe cu #IubireaDeSine.
Și cum altfel îți manifești mai bine această iubire de sine decât prin grija constantă pe care o acorzi sănătății tale fizice și mentale.
Cum ar fi ca, în fiecare zi, să faci mici gesturi, acțiuni de iubire față de tine?
Felul în care arătăm, ne simțim și performăm în fiecare zi are legătură cu alimentația noastră. Cei mai mulți dintre noi doresc să îmbunătățească aceste aspecte ale vieții și recunosc rolul pe care îl joacă o nutriție bună
Află care sunt câteva din tendințele în materie de nutriție pentru 2023

 

CELEBREAZA IUBIREA

Pentru a sărbători așa cum se cuvine luna iubirii, îți punem la dispoziție câteva materiale speciale!
Pentru a sărbători așa cum se cuvine luna iubirii, îți punem la dispoziție câteva materiale speciale!
Lasă-te inspirat de rețetele noastre și îți garantăm că va fi distractiv și delicios! Mai ales dacă veți participa împreună la prepararea desertului preferat!
Lasă-te inspirat de rețetele noastre și îți garantăm că va fi distractiv și delicios! Mai ales dacă veți participa împreună la prepararea desertului preferat! Tu ce preferi: clătite, dudincă, brownies sau...tort de ciocolată?

CADOURI CU DRAGOSTE

 

Oferă persoanei dragi produse de îngrijire sau pregătește-i un moment de răsfăț în doi!

Sarbatoreste dragostea alaturi de Herbalife Nutrition.

Esti in pana de idei si nu stii ce cadou sa mai oferi in luna iubirii? Consulta propunerile de mai SUS si celebreaza iubirea pentru sanatate si stil de viata activ, in fiecare zi!

Ziua Îndrăgostiților este în sfârșit aici! În această zi, cuplurile se bucură și își revendică dragostea unul față de celălalt, pornind de la gesturi mici până la unele destul de mari romantice. Ziua Îndrăgostiților este sărbătorită pe 14 februarie și este salutată drept ziua iubirii. Se mai numește și Ziua Sfântului Valentin. De Ziua Îndrăgostiților, oamenii îi salută pe cei dragi, prietenii apropiați, membrii familiei și colegii de clasă trimițându-le felicitări numite Valentine. Oamenii oferă, de asemenea, diferite cadouri celor dragi. Cadourile de Ziua Îndrăgostiților vin adesea ambalate într-o cutie roșie, în formă de inimă. Oamenii au sărbătorit Ziua Îndrăgostiților cu gânduri de dragoste încă din anii 1300. Potrivit unei vechi legende europene, 14 februarie este ziua în care păsările se imperechează în fiecare an pentru a-și întemeia noi familii. Ziua de 14 februarie este numită Ziua Îndrăgostiților deoarece Biserica Romano-Catolică onorează doi sfinți pe nume Valentine în acea zi. Ambii Sfinții Îndrăgostiți au fost vechi romani din anii 200 d.C. care au murit pentru credința lor creștină. Grupuri de tineri bărbați și femei au sărbătorit odată Ziua Îndrăgostiților luând Valentine dintr-o cutie. Persoana a cărei Valentine a fost ridicată va deveni „Valentinele” ale culegătorului timp de un an.

Articole asemanatoare