LIVRARE SI RETUR

Livrare si Retur

Livrarea produselor comandate de pe www.slabestecustil.ro se face exclusiv prin intermediul firmelor de curierat rapid .
Timpul de expediere al comnezilor este de 24-72ore in functie de adresa si de fluxul de lucru.
Programul de livrari al Firmelor de curierat rapid este de Luni pana Vineri in intervalul orar 09:00 – 18:00.
Nu este nimic mai important pentru noi decat ca pachetul sa ajunga la tine intr-o conditie excelenta.
In functie de tipul de produse pe care le-ai cumparat, comanda ta va fi impachetata intr-o cutie de carton. Astfel produsele comandate vor fi in siguranta in timpul transportului.
Facem tot posibilul sa iti livram produsele intr-o maniera cat mai sigura.

AJUTOR

Pentru orice informatii legate de livrare sau pentru urmarirea unei expedieri va rugam sa ne contactati la numarul de telefon sau la adresa de email din pagina de contact.

URMARIRE COMANDA

Orice comanda plasata online pe www.slabestecustil.ro poate fi urmarita din sectiunea Contul Meu de pe site. In aceasta parte a siteului gasiti toate informatiile legate de comanda, cost si livrare. Pentru comenzile plasate pe email sau telefonic se pot obtine informatii legate de comanda prin folosirea aceleiasi cai de comunicare utilizata pentru plasarea comenzii si anume un apel telefonic la numarul de contact sau un email.

RETUR

Daca aveti o problema cu un produs comandat de la noi, care nu a fost rezolvata de catre Departamentul Tehnic sau de catre Departamentul Vanzari, aveti posibilitatea de a returna produsul. Dreptul de retragere se face conform OUG 34/2014 art. 9/1 in termen de 14 zile – conditiile si modalitatile de exercitare a dreptului de retragere, pentru cazurile prevazute in prezenta ordonanta, sub forma clauzei urmatoare: „consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere”

Livrare si Retur

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.

Returul se va face prin aceeasi modalitate ca la expediere. Nu solicitati contravaloarea produselor returnate in sistem ramburs. Acestea se vor returna dupa receptionarea produselor de catre reprezentantii nostri.