Metode de plată

Plata produselor comandate se efectueaza in sistem ramburs (cash la livrare) sau prin plata online cu card bancar prin Netopia Payments (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular. Formularul contine informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" .. acest sistem elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati. Aceste date vor fi direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Plata in sistem ramburs inseamna ca plata o veti face in momentul primirii coletului, dupa verificarea integritatii fizice a acestuia.

Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va putea efectua livrarea.

Produsele platite online cu cardul sau prin transfer bancar / revolut , beneficiaza de livrare mai rapida!

 PLATA MEA A EȘUAT

Dacă plata ta a eșuat sau ai probleme cu sistemul de plată, urmează următorii pași:

Notează cu exactitate eroarea afișată sau problema pe care ai avut-o când ai încercat să plătești, precum și modalitatea de plată pe care încerci să o folosești. Cel mai bine ar fi să faci o captură de ecran (screenshot).

Te rugăm să ne contactezi furnizând informațiile de mai sus, împreună cu orice altă informație pe care o consideri relevantă, cum ar fi, ce fel de dispozitiv sau browser folosești.

Te vom contacta în aceeași zi și vom rezolva problema!

 

 OFERIȚI TRANSPORT GRATUIT?

Da. Toate produsele beneficiaza de transport gratuit oriunde in Romania. Este atat de simplu!

 SIGURANȚA DATELOR TALE PERSONALE

Orice date sau informații personale pe care ni le furnizezi sunt 100 % în siguranță la noi. Serverul nostru este securizat cu o conexiune codificată HTTPS.

Pentru a putea cumpăra de la www.slabestecustil.ro trebuie să ne spui numele, e-mailul și adresa ta. Folosim aceste date numai pentru a-ți trimite comanda la destinație, iar apoi îți dăm un e-mail de confirmare în momentul în care aceasta a fost expediată.

Niciodată nu vom da informațiile tale către terțe părți.

Niciodată nu îți vom trimite e-mailuri pe care nu ți le dorești, decât în cazul în care te abonezi la newsletterul nostru.

Numele, e-mailul și adresa ta vor apărea în sistemul nostru, doar în scopuri de contabilitate.