Info

Mic dejun sanatos Herbalife Nutrition

Mic dejun sanatos Herbalife Nutrition . Este cea mai importanta masa a zilei, o masa plina de micronutrienti si macronutrienti necesari.

Mic dejun sanatos Herbalife Nutrition

Cat de des sari peste micul dejun sau servesti pe fuga o cafea si produse de patiserie pentru a-ti potoli foamea din timpul diminetii? O data pe saptamana? De doua ori? Infiecare zi? Brakfast in engleza inseamna a intrerupe postul ce are loc in timpul noptii. Dupa aproximativ 12 ore fara mancare, este usor de inteles de ce micul dejun este cea mai importanta masa a zilei - furnizeaza energie organismului, te pune in miscare. Trebuie sa accepti provocarea unui mic dejun sanatos.

Mic dejun sanatos Herbalife Nutrition

Inseamna o dieta mai echilibrata in general
Risc mai scazut de a dezvolta probleme de sanatate
Un consum mai mare de vitamine si minerale
Probabilitatea de a obtine obiectivul a 5 mese pe zi

Ce reprezinta, propriu-zis, un mic dejun sanatos si echilibrat?

Un mic dejun sanatos te ajuta sa atingi consumul zilnic recomandat de calorii compus din:
1. pana la 30% proteine din alimente si suplimente
2. pana la 40% carbohidrati din alimente si supliemnte
3. pana la 30% grasimi din alimente si suplimente

Micul dejun sanatos Herbalife

Este gustos, plin de substante nutritive si se prepara usor. Aceste poate fi preparat pe gustul tau si conform nevoilor tale.

Hraneste-te.

Pentru un maxim de savoare, fara exces de calorii, savureaza shake-ul cremos si delicios Formula 1

Hidrateaza-te.

Fii creativ si personalizeaza-ti Bautura Concentrata Herbal Aloe cu fructe proaspete, legume si ierburi. Incepeti ziua cu un gust personalizat unic.

 

Revigoreaza-te. 

Trezeste-te cu ajutorul unei bauturi pe baza de plante ce contine 85mg de cafeina care te vor ajuta la imbunatatirea concentratiei atunci cand va fi necesar.

Contacteaza-ne si afla mai multe despre micul dejun ideal potrivit pentru tine. Pachetul de start este cea mai buna varianta sa inncerci produsele si sa simti diferenta!


Mic Dejun Sanatos Herbalife Nutrition

GREUTATE SĂNĂTOASĂ


Simte-te bine. Arată bine și adoptă un stil de viață mai bun. Produsele noastre îți oferă soluții pentru o greutate sănătoasă. Produsele pentru controlul greutății și pentru pierderea în greutate, sunt bazate pe știință. Sunt concepute pentru a te ajuta să îți atingi obiectivele și să beneficiezi de o nutriție echilibrată.MASĂ SĂNĂTOASĂ ȘI DELICIOASĂFormula 1 Herbalife Nutrition este un shake complet, înlocuitor de masă, produs din ingrediente 100% vegane. Furnizează proteine de înaltă calitate plus toți micro și macro nutrienții esențiali de care corpul tău are nevoie pentru o masă echilibrată. Este convenabil, este o alternativă sănătoasă la un mic dejun bogat în calorii, prânz sau cină. Savurează shake-ul tău Formula 1 disponibil în 10 arome delicioase.

Articole asemanatoare