Info

Pentru dimineți pe fugă

Idei pentru micul dejun atunci cand vrei sa slabesti. Cum sa faci sa slabesti usor, fara efort. Rezultate maxime. Pentru dimineți pe fuga.
14 Deembrie 2022 | Nutritia Herbalife
Pentru dimineti pe fuga
Herbalife are convingerea că micul dejun este o masă importantă. Nu trebuie neglijată aceasta masa şi care trebuie planificată cu atenţie, la fel ca orice altă masă a zilei. Pentru a susţine acest obicei sănătos, oferim o gamă de produse ideale pentru consumul de la prima oră a dimineţii.
Pentru a vă începe ziua cu cantitatea potrivită de proteine, alegeţi un shake Formula 1. Asigură aproximativ 18 grame de proteine atunci când este preparat cu lapte semidegresat. De asemenea, shake-urile F1 vor asigura mai bine de 20 de vitamine şi minerale care contribuie la atingerea Valorilor Nutriţionale de Referinţă (VNR) zilnice. În cazul celor care au un necesar crescut de proteine, de exemplu sportivii, dacă se adaugă câteva măsuri de PPP, conţinutul de proteine va creşte şi mai mult.
Oricând puteţi completa shake-ul F1 cu fibre suplimentare adăugând Fibre de Mar si Ovaz sau chiar Beta Heart . Beta Heart dincolo de faptul că este o sursă de fibre excepţională, conţine beta-glucan din ovăz. Contribuie la scăderea colesterolului din sânge. Colesterolul cu valoare ridicată este un factor de risc în dezvoltarea bolilor coronariene. Efectele benefice sunt obţinute prin consumul unei doze zilnice de 3 g de beta-glucan din ovăz.
Pentru dimineti pe fuga . Pentru un aport adecvat de apă, puteţi consuma băutura cu aloe vera. Contribuie la completarea necesarului zilnic de apă.Dacă aveţi nevoie de un supliment de cafeină, puteţi încerca gama noastră de ceaiuri. Este formată dintr-un amestec de portocale pekoe şi ceai verde. Ceaiurile Herbalife conţin până la 85mg de cafeină per porţie. Folositui Ceaiurile Herbalife pentru o mai mare putere de concentrare la începutul zilei.
GREUTATE SĂNĂTOASĂ
Simte-te bine. Arată bine și adoptă un stil de viață mai bun. Produsele noastre îți oferă soluții pentru o greutate sănătoasă. Produsele pentru controlul greutății și pentru pierderea în greutate, sunt bazate pe știință. Sunt concepute pentru a te ajuta să îți atingi obiectivele și să beneficiezi de o nutriție echilibrată.
MASĂ SĂNĂTOASĂ ȘI DELICIOASĂ
Formula 1 Herbalife Nutrition este un shake complet, înlocuitor de masă, produs din ingrediente 100% vegane. Furnizează proteine de înaltă calitate plus toți micro și macro nutrienții esențiali de care corpul tău are nevoie pentru o masă echilibrată. Este convenabil, este o alternativă sănătoasă la un mic dejun bogat în calorii, prânz sau cină. Savurează shake-ul tău Formula 1 disponibil în 10 arome delicioase.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *