Info

PHYTO COMPLETE Herbalife

PHYTO COMPLETE Herbalife PROVENIT DIN NATURĂ, SUSȚINUT DE ȘTIINȚĂ!

PHYTO COMPLETE Herbalife lucrează din greu, pe tot parcursul zilei, exact ca și tine. Phyto Complete conține Fiit-NS™, ingredient dovedit științific că sprijină reducerea circumferinței taliei.Reduce grasimea abdominala și îmbunătățește vitalitatea și nivelul de energie*
Susține-ți rutina de zi cu zi cu doza zilnică de Phyto Complete – provenit din natură și susținut de știință.
Această capsulă bogată în fitonutrienți conține cofeină naturală și este bogată în vitamina C, vitamina B3, crom și extracte botanice, inclusiv guarana, ceai verde, grapefruit, struguri și morcov negru. Vitamina B3 și vitamina C contribuie la metabolismul energetic normal și la reducerea oboselii și a extenuării, în timp ce cromul susține metabolismul normal al macronutrienților.

Beneficii cheie

Formulat cu Fiit-NS™, ingredient studiat științific
• Fiit-NS™ conține o combinație de vitamina B3 și fitonutrienți din extracte botanice, inclusiv guarana, ceai verde, grapefruit, struguri și morcov negru
• Conține cofeină naturală din guarana
• Conține crom care susține metabolismul normal al macronutrienților și menținerea nivelului normal de glucoză din sânge
• Conține vitamina C și este bogat în vitamina B3 (niacină), care contribuie la un metabolism energetic normal și la reducerea oboselii și epuizării
• Potrivit pentru vegani
• Fără gluten

Informații rapide

Întrebări frecvente despre EGCG:
Ce este EGCG?
EGCG cunoscut sub numele de galat de epigalocatechină, este un antioxidant regăsit în ceaiul verde.
Există o cantitate maximă care poate fi consumată în siguranță în timpul unei zile?
Da, o nouă reglementare din UE recomandă să nu se consume mai mult de 800 mg de EGCG pe zi.
Ce cantitate de EGCG conține Phyto Complete?
Phyto Complete conține 90 mg per porție (2 capsule).
De ce este inclus EGCG în Phyto Complete?
Deoarece Phyto Complete conține extract de ceai verde în formula sa.
Alte produse Herbalife Nutrition conțin EGCG?
Da, Ceaiul pe bază de plante conține și EGCG până la 42 mg per porție.
Prezintă aceste produse un risc pentru siguranță?
Nu, dacă PHYTO COMPLETE Herbalife și Ceaiul pe bază de plante sunt consumate conform recomandărilor de pe etichetă, nu există nicio problemă de siguranță.
Studiile arată că Fiit-NS™ oferă următoarele beneficii pentru sănătate, împărțite în trei categorii:
Reducerea grăsimii abdominale și a circumferinței taliei cu PHYTO COMPLETE Herbalife
Administrarea a 900 mg Fiit-NS™ zilnic, timp de 16 săptămâni, a dus la reducerea circumferinței taliei (-1,1 cm) .A dus la scăderea masei adipoase abdominale (-1,0 kg) (2). Un stil de viață mai activ, raportat după administrarea Fiit-NS™, poate contribui pozitiv la îmbunătățirea parametrilor corpului. Circumferința taliei este unul dintre principalii factori ușor de măsurat care indică starea sănătății noastre metabolice. Rezultatele studiului științific sugerează că un consum regulat de Fiit-NS™ a îmbunătățit măsurătorile și compoziția corpului. Dar a avut și un impact pozitiv asupra factorilor de risc metabolic (2).
Vitalitate
Un stil de viață mai activ, raportat după administrarea Fiit-NS™, poate contribui în mod pozitiv la calitatea vieții. Poate cotribui la sănătate și la bunăstare, inclusiv la funcționarea fizică și la vitalitate. Îmbunătățirile privind funcționarea fizică și vitalitatea au fost raportate ca fiind cele mai mari beneficii privind calitatea vieții. Toate acestea după utilizarea Fiit-NS™ (2). Îmbunătățirea calității vieții legată de sănătate a fost evaluată folosind studiul de sănătate de scurtă durată (SF-36) ca standard de măsurare.

Energie

Vitamina B3 din Fiit-NS™ lucrează împreună cu diverși polifenoli și cofeină. Ajuta organismul să susțină metabolismul energetic, reducând în același timp oboseala și extenuarea (1, 2). Aceasta, în combinație cu o circumferință redusă a taliei și o masă redusă de grăsime abdominală, pot ajuta oamenii să se simtă mai bine și mai sănătoși (1, 2).
În combinație cu un program de nutriție echilibrată și exerciții fizice. Rezultatele enumerate mai sus demonstrează beneficiile pentru sănătate ale Fiit-NS™. Imbunatatiri asupra persoanelor supraponderale și obeze (IMC de 25+), cu raportate după un tratament de 12 și/sau 16 săptămâni folosind zilnic 900 mg de Fiit-NS™ (1, 2).

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *