CONFIDENTIALITATE

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. Magazinul www.slabestecustil.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta. Dar si pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizator.

Prin crearea unui cont pe site, clientul isi exprima consimtamantul ca www.slabestecustil.ro sa administreze datele acestuia cu caracter personal, conform legii.

Scopul colectarii datelor este utilizarea lor cand se proceseaza o livrare. Sau pentru facturarea produselor comandate. Sau activitati de marketing, anchete sociale sau alte scopuri prevazute de lege si de activitatea firmei. Totiul numai cu acordul voluntar al clientului.

Conform Legii nr. 677/2001, clientul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, clientul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale si sa solicite stergerea acestora.

 Securitatea informațiilor dvs. personal

Vom lua măsuri de precauție tehnice și organizaționale rezonabile pentru a preveni pierderea, utilizarea necorespunzătoare sau modificarea informațiilor dvs. personale.Vom stoca toate informațiile personale pe care le oferiți pe serverele noastre securizate (protejate prin parolă și firewall). Toate tranzacțiile financiare electronice încheiate prin intermediul website-ului nostru vor fi protejate de tehnologia de criptare. Ați luat la cunoștință faptul că transmiterea informațiilor pe internet este în mod obișnuit nesigură și nu putem garanta securitatea datelor trimise pe internet. Sunteți responsabil(ă) pentru păstrarea confidențialității parolei pe care o utilizați pentru accesarea website-ului nostru; nu vă vom solicita niciodată parola (cu excepția momentului când vă conectați pe website-ul nostru).

Modificari

Ne rezervăm dreptul de a actualiza această politică din când în când publicând o versiune nouă pe website-ul nostru. Trebuie să verificați ocazional această pagină pentru a vă asigura că înțelegeți orice modificare adusă acestei politici. Vă putem anunța despre modificările aduse acestei politici prin e-mail sau prin sistemul de mesagerie privată de pe website-ul nostru.

Politica de confidentialitate. Datele personale NU vor fi transmise catre terti.